dimarts, 3 de març de 2020

Quin dia més intens!!!

   Aquest matí ens hem anat ben d'hora per anar a la festa de St. Medir i agafar un bon lloc a la plaça de la Vila per agafar molts caramels i veure els cavalls.
   Només sortir del metro ja ens hem trobat amb una colla amb un grup de batuka i el seu camió, allà ja em començat el nostre ball i l'inici del puja-baixa per agafar caramels.


   A continuació hem anat pel Carrer Gran de Gràcia on ens hem creuat amb més colles que ens anaven llençant caramels. Un cop hem arribat a la plaça de la Vila hem buscat un bon lloc i allà que ens hem plantat per veure passar a totes les colles.
   Hem passat una estona molt maca veient passar les colles al ritme dels tambors i trompetes ha estat un festival de caramels i música. Mireu quina cara de felicitat que teníem tots. 


   I per la tarda un cop hem recuperat forces amb el menjar del migdia, hem baixat al pati amb els nois d'institut que ens havien preparat quatre activitats per compartir amb nosaltres.
Aquestes activitats eren:  jugar a futbol, practicar el  mazabol, fer llançaments a la cistella i per últim fer circuits amb patinets.
   Com veieu aquesta tarda hauran arribat molt cansats a casa i de ben segur que descansaran i dormiran molt aquesta nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada