dijous, 5 de març del 2020

Dia de contes

  Aquest matí quan hem acabat de realitzar els encàrrecs ens hem assegut i hem escoltat el conte "El Petit Dalí", el qual ens explicava la història que després aniríem a veure al teatre.



   Quan se'ns va fer l'hora vam sortir per agafar el metro per arribar al teatre Romea on veuríem l'obra amb personatges de veritat.



   L'obra ha estat molt entretinguda i força participativa, ja que podíem anar contestant petites preguntes que ens feia el petit Dalí, cantar i picar de mans. Tots han sortit encantadíssims.


   I per la tarda hem anat a la biblioteca a continuar amb l'activitat de la maleta viatgera on fa uns dies vam començar amb el conte "Porque te quiero tanto". Aquesta setmana hem treballat dues emocions més : la por i l'alegria.  
En el conte es veia com el osset tenia por quan se li va trencar el gel als peus i la seva mare li diu que no tingui por i que salti cap a ella. Això ho hem enllaçat perquè cada nen penses i expliqués en quin moment te por. Han sortit coses diverses: als gossos, als gats, als trons, als petards, al foc...



I amb l'emoció de l'alegria tots també han dit quan se senten alegres i alguns han dit: quan estan amb la mare, quan van a l'escola, quan fan piscina, quan mengen.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada