diumenge, 15 de març del 2020

Conte de "El elefante fotógrafo"

   Aquí us deixo un vídeo-conte molt entretingut que es titula "Un elefante fotógrafo", crec que és un conte molt maco que treballa els valors de constància i esforç.
   Un cop hageu compartit el visionat d'aquest conte us proposo un parell d'activitats a fer amb ells:

- Pensar junts en una cosa que us agradaria aconseguir en un futur proper i proposar-vos aconseguir-ho junts i escriureu-ho a comentaris d'aquesta entrada.

-  Realitzar fotos per casa d'aquelles coses que gaudiu fent per posteriorment enviar-les al següent mail: blavaverda@gmail.com  i realitzar posteriorment una entrada amb totes les vostres aportacions.

-  Imprimeix un dibuix d'un animal de la selva amb el que s'identifiqui el nen i que el pinti ben maco.




   A continuació us deixo un vídeo d'una cançó on surten els diferents sons que fan els animals de la selva, que de ben segur us agradarà molt.


   Desitjo que l'entrada sigui del vostre gust i li podeu treure profit per fer amb els nens, ja em direu que tal. Podeu participar tots els que volgueu d'aquesta activitat seran ben rebudes les vostres aportacions.

US ESPEREM!!!!


2 comentaris:

  1. El Marc encara està rumiant que és el que vol aconseguir. Hem passat a buscar i pintar el dibuix (q no és de la selva) pq l´agraden molt els cavalls i esta pintant un cavall.
    Poc a poc estem fent fotos del día a día i quan les tinguem farem un collage.

    ResponElimina
  2. Que bé Marc, veig que t'agraden les propostes. Pel dibuix podeu escollir el que més li agradi al Marc, sempre hem d'intentar respectar les seves preferències. Petons per tots

    ResponElimina