dijous, 26 de març del 2020

Busquem l'intrús i escoltem ben atents !!!

   Avui us proposo un joc on treballarem una mica les categories semàntiques, ja que en el vídeo us sortiran quatre objectes a cada imatge i haureu de pensar quina és la que no pertany "l'intrús".

   Per fer-ho molt bé, molt bé, quan veieu la imatge dels quatre objectes pareu el vídeo i quan ja sabeu la resposta la dieu en veu alta, doneu al play per continuar el vídeo i obtindreu la resposta correcta.


   També us proposo una altre activitat que hem fet algun cop a la classe per treballar tots junts la discriminació auditiva  amb suport de la tablet. Consisteix en que l'adult posi el vídeo mirant cap a ell i li deixi escoltar en aquest cas sons d'animals, un cop hagi escoltat el so parem el vídeo per donar temps al nen a que ens digui quin animal a escoltat. Seguidament girem la pantalla i li donem al play perquè pugui veure la imatge de l'animal que s'havia escoltat.



    Desitjo que us hagin agradat aquestes propostes, de les quals podem gaudir tots,ja que les hem de realitzar en família.


2 comentaris:

  1. Ha sigut una estona molt divertida. Al Marc l'agrada més els sons dels animals (no ha sapigut identificar el mussol, la mosca,l'os, el colom , i el Pavo real.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt que hagi estat una estona divertida, d'això es tracta. Alguns son potser eran una mica més difícils de discriminar però està molt bé.

    ResponElimina