dilluns, 21 de gener del 2019

Sortida pel barri

   Aquesta tarda abans de sortir a fer la passejada pel barri hem fet una mica de previs a l'aula. Donat que anàvem a buscar una farmàcia hem pensat quin era el símbol i cartell de les farmàcies. Alguns nens deien una x o una creu, però el color no el tenien gaire clar si era verd o vermell, per això hem buscat a les imatges de google "farmàcia" i hem pogut veure que les farmàcies tenen la creu que sobresurt de la façana en color verd amb llums i que el rètol amb el nom de l'establiment també estan en color verd.



   Avui el nen que havia de trobar la farmàcia ha estat l'Izan, l'hem dit que havia de trobar alguna farmàcia per Ronda Guinardó cap a munt en direcció a l'Hospital de Sant Pau, però com aquestes farmàcies estaven tancades i tenien el rètol apagat no s'ha adonat de les farmàcies que hem anat passant pel camí. Però a la tornada ens hem apropat fins al Passeig Maragall i just al costat del cole hi havia una farmàcia oberta amb el rètol encès,  aquesta des de lluny ja anava ell dient que l'estava veient.


   Les properes setmanes continuarem treballant aquest establiment perquè a tots els sigui fàcil identificar una farmàcia tant al voltant de l'escola com de casa seva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada