dijous, 10 de gener del 2019

Contacontes a la biblioteca de Camp de l'Arpa

   Aquest matí ens hem apropat caminant fins a la biblioteca de Camp de l'Arpa,  aquesta biblioteca no l'havíem visitat mai i mira que la tenim ben a prop!!!

  Quan hem arribat hem conegut a la Mercè que era la conta-contes, ens ha fet seure ben a prop d' ella per poder escoltar i viure molt el conte. Ens ha presentat el conte que ens anava a explicar " La tortuga d'hivern" i em començat coneixent tots els personatges que més endavant sortirien, els quals eren: la tortuga, l'ocell, el ratolí, l'aranya, l'esquirol i el llop.



   El conte va sobre una tortuga que viu al bosc i que aquesta quan arriba la tardor i l'hivern té molta son i es posa a dormir a casa seva. Un cop es posa a dormir els seus amics la volen ajudar a passar aquests mesos i van a despertar-la . Primer l'ocell li regala una cançó, després el ratolí li regala una manta perquè estigui ben escalfada, el ratolí li regala un barret perquè no passi fred al cap, l'esquirol li regala una galeta i quan arriba el llop li diu que li vol regalar alguna cosa però que no sap què. Llavors com la tortuga està cansada i no vol que la despertin més li diu que lo que li pot regalar es el silenci, vigilant que ningú la molesti, i això és el que fa el llop fins la primavera.





  Un cop la Mercè ha acabat d'explicar-nos el conte hem gaudit d'una estona dels llibres de la biblioteca fins que se'ns ha fet l'hora de tornar a l'escola.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada