dijous, 17 de gener del 2019

L'OBRADOR DELS 15


   Ahir la classe verda vam anar a visitar l'Obrador dels 15, el qual està ben a prop de la nostra escola. L'obrador és a la part de darrera del forn de pa que veiem quan passem pel carrer. És el lloc on fan totes les pastes, pastissos i tipus de pa que venen. Primerament ens vam treure les jaquetes i ens vam posar el nostre davantal per no tacar-nos. A continuació ens van ensenyar les diferents màquines que tenen per realitzar les diferents masses. 

   Un cop vam observar una mica tot, ens van proposar de fer la nostra pròpia coca. El primer que vam fer va ser tallar la massa en porcions, a continuació cadascú va amassar el seu tros per donar-li la forma. 





   Un cop li vam donar la forma la vam posar una mica de sucre, oli i una mica d'anís per donar-li aquest sabor que tant ens agrada a tots de la coca.


  Un cop vam acabar tots de fer la coca la vam ficar al forn i un cop llest ens el vam poder endur ben calenteta per poder tastar-la a casa amb tota la família. Segur que ahir tots per berenar la van tastar. A què estava boníssima i no va quedar res?????

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada