dissabte, 26 de gener del 2019

Inauguració setmana de la Pau

   Ahir a la tarda ens vam reunir tota l'escola per fer la inauguració de la setmana de la Pau, la qual gaudirem fins el proper dijous. Va ser tota una sorpresa a l'entra a la Sala d'Actes perquè allà ens estaven esperant uns cuiners molt especials i l'espai estava decorat amb uns globus ben llampants.



  Un cop ens vam reunir totes les classes va començar la festa, on cada classe havia de posar dins d'una olla un peça amb un dibuix que simbolitzes la Pau. Amb això els cuiners anaven preparant la recepta de la Pau, la classe blava va dibuixar uns cors que simbolitzaven l'amor a tot el món, i la classe verda va dibuixar uns nens aganfant-se de les mans que simbolitzava l'amistat entre tothom.
Tot això s'anava barrejant amb una sal màgica de colors.


  Després de tenir ben barrejat tot els cuiners van treure unes boletes màgiques on sortien els colors de les classes amigues, amb aquestes boles vam descobrir que la classe verda tenia com classe amiga a la classe marró i la blava a la classe malva. Que divertit!!!!






  A continuació per saber quin valor hauríem de treballar amb la classe amiga havíem de buscar entre tots aquells globus que havíem vist al entrar i que ens cridaven tant l'atenció, però havíem de buscar el que portes els fils de colors de les dues classes amigues. Les classes blava-malva ens ha tocat la tranquil·litat i les classes verda-marró ens ha tocat el perdó.
  Després vam poder gaudir i compartir d'una estona de ball i berenar amb la nostra classe amiga, mireu que bé ens ho vam passar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada