dimecres, 20 d’abril del 2016

QUIN DIA MÉS INTENS !!!!

   Aquest matí ben d'hora uns quants nens de la classe blava han marxat a fer una activitat d'esport amb altres nens de l'escola, on han realitzat diferents activitats i jocs amb nois que s'estan preparant per ser mestres d'educació física.
   Els nois han vingut encantats de tot el que han realitzat allà, fins i tot han ballat !!!



   A l'hora la resta de la classe blava s'ha afegit a la classe verda per realitzar una recepta que ens ha vingut a preparar la mare de l'Aleix. Hem preparat un "Pastís de formatge" el qual han tastat aquesta tarda. Ha sortit deliciós !!!! Era una recepta senzilla i força ràpida de fer, la qual la podem realitzar els nens amb una mica de suport dels pares, us la recomanem.

    


   Després del patí hem anat a la biblioteca de l'escola per veure-la ja que estava tota ambientada amb St.Jordi, hem estat llegint dites, rodolins i petits poemes que estaven posats per les parets. A continucació hem estat mirant una taula que tenien preparada amb tot un recull de llibres i fulles amb coses relacionades amb la llegenda de St. Jordi. Entre tots han decidit que els venia de gust agafar dibuixos que hi havien de pintar. Cadascun ha escollit el que més li ha agradat i ens els hem emportat a la classe per pintar-los.


   I per la tarda cada classe ha realitzat les activitats que tenia proposades en l'horari. La classe verda hem estat realitzant la nostra recepta "Baklava de xocolata", la qual compartirem amb la classe amiga (aula blau-cel) demà per berenar. Feia una oloreta al forn quan l'hem tret. Uuummmmmmmmm!!!!!!!!!!
    

   Un cop hem recollit tot hem estat assejant l'obra de teatre de St.Jordi, la qual portem assejant un parell de setmanes desde expressió.


    I la classe balva aquesta tarda hem rebut la visita de la mare i la germana del Marc, amb les quals ens han ensenyat a realitzar la "Crema Catalana". Ha estat una estona molt divertida i gratificant de compartir amb elles dues. 




   També ha estat una recepta força fàcil de realitzar, l'únic que l'hem hagut de realitzar en dues parts. Primerament hem fet la crema catalana i l'hem deixat  refredar a la nevera una estoneta. Un cop s'ha refredat hem cremat el sucre i ens l'hem pogut menjar amb molt de gust. Estava boníiiiiisima !!!!




   I mentre esperavem a que es refredès la Crema Catalana hem baixat una estoneta a la classe i la mare i germana del Marc ens han explicat quatre contes. La Paula germana del Marc ens ha explicat un conte de la Patrulla Canina i dos de la Peppa Pig. I la Isabel mare del Marc ens ha explicat el conte del Jan i les mongetes màgiques. Han estat molt bé i tots els nens han gaudit dels contes que han explicat.


Us volem agraïr la col·laboració de les famílies que han participat en el dia d'avui ja que per als nens és una experiència única.

RECORDATORI: La paradeta al pati del divendres per la classe verda  serà  de 10 a 13 i per la classe blava de 10:30 a 13. Aquest dia no hi haurà piscina.


1 comentari:

  1. Quina setmana mes atrafagada , pero molt enriquidora, tant pel nens com per les seves familias.
    Amb aquet projecte de la Setmana cultura ahir vam poguer compartir una tarde especial , intensa i divertida amb la clase Blava

    ResponElimina