dilluns, 18 d’abril del 2016

INICI DE LA SETMANA CULTURAL

   Aquest matí hem començat a participar a la setmana cultural d'aquest curs 15-16. Un cop hem acabat d'esmorzar hem baixat totes les classes al pati on ens estaven esperant dos cuiners molt especials i divertits, els quals ens han explicat que aquest any la setmana cultural aniria de les cuines del món
   Ens han explicat que ells sabíen cuinar moltes receptes de cuina d'aquí, però que no coneixien la cuina d'altres països i ens han animat a que cada classe cuini menjar d'altres llocs. A continuació han anat posant una música típica de cada país aprofitant per entregar a cada classe la seva capsa amb el país escollit. D'aquesta forma nosaltres els podrem ensenyar amb ells noves receptes.


   Un cop tothom tenia la seva capsa hem pasat classe per classe a fer-nos una foto amb els nostres nous amics, els cuiners.





   Després hem estat ballant una mica al patí tots junts, gaudint d'aquest dia tan especial per tots nosaltres.

  A la tarda hem tornat a baixar tota l'escola al pati per veure una exhibició de balls peruans. Hem  vist com l'Elvis i la Rosario ballaven balls típics del seu país, un cop han acabat cada ball han animat a tots els nens i nenes a aprendre a ballar-los. Ells es posaven davant de tot i els nens es posaven darrere d'ells copiant els pasos que feien. Cal dir que han sortit la majoria per aprendre'ls a ballar. Han gaudit moltíssim.


    A continuació ens hem fet totes les classes unes fotos amb ells ja que ens feia molta il·lusió tenir un record.  A mesura que anaven fent-nos la foto els nois grans de l'escola ens han anat repartnit un berenar, i ens em assegut pel pati per gaudir d'ell.





    Demà hi hauran moltes més coses ben divertides a realitzar, per això ara ens toca descansar una mica i agafar forces per cuinar demà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada