dijous, 7 d’abril del 2016

Expressem les emocions amb caretes

   Aquest matí hem estat jugant amb el dau de les cares de les emocions que tant els va agradar la setmana pasada, però aquesta setmana hem introduït una variant al joc. Després de llançar el dau, mira quina emoció els ha tocat, posar ells amb la seva cara l'emoció i explicar després quan s'han sentit ells així, han hagut de dibuixar en una targeta amb el dibuix d'una cara dita emoció.
 
   Ha estat molt divertit també aquesta setmana !!!!



   A la primera ronda del llançament del dau els hi ha sortit:
   A l'Aleix li ha sortit la cara de sorpresa i  ha explicat que ell es sorprén quan li donen un paquet de cotxes. 
  Al Larik li ha sortit la careta de por i ha dit que te por als gossos i hem comentat que s'ha de tenir curar de no apropar-se molt i tocar als gossos a l'alçada de la boca ja que volen ser afectuosos ens poden mossegar per emoció, sense voler. 
   L'Izan S li ha tocat la cara contenta i ha dit que està molt content quan va a casa de la iaia.
   A l'Oriol li ha tocat la cara de sorpresa i ha explicat que ell es sorprèn quan va a comprar playmobil o crusants i donuts.
   Al Marc li ha sortit la cara trista i ha dit que ell es posa trist quan la mare el renya perquè molesta a la seva germana.

   A la segona ronda del dau els hi ha tocat:
   A l'Aleix li ha tocat la cara d'enfadat i ha dit que ell s'enfada quan el seu gos Panxo li mossega el braç.
   Al Larik li ha sortit la cara d'estar divertit i ens ha explicat que ell es diverteix quan mira la música a la tele i que la que més li agrada és Estopa.
   A l'Izan S li ha sortit la cara de sorpresa i ha dit que li pasa quan juga amb el seu gos i aquest li llepa les mans.
   L'Oriol ha tret la cara de por i ha dit que ell te por als fantasmes i als lleons, li hem explicat que no ha de tenir por als lleons, ja que no ens els trobem pel carrer que només estan a la selva i al zoo.
   I per últim al Marc li ha sortit la cara contenta i ens ha dit que ell està content quan juga a la tablet i mira el youtoube.

  Com veieu és un joc molt divertit a través del qual els nens podem expressar amb més facilitat les seves emocions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada