dijous, 21 d’abril del 2016

PENÚLTIM DIA DE LA SETMANA.

   Avui ha estat un altre dia molt intens i emocionant com el d'ahir. Avui la classe verda a primera hora hem tingut la visita del pare del Benjamin, ens ha ensenyat a fer "Completos", son uns entrepans típics Xilens .
Un cop els hem acabat de preparar hem tingut el plaer de poder-los tastar, estaven bonísims. Ha estat una recepta molt ràpida i fàcil de fer que la podem fer a casa molt bé. 



  Al mateix temps la classe blava hem rebut la visita de l'àvia i el germà de l'Aleix, els quals ens han fet un "Pastís de coco" , el qual hem menjat de postre al migidia i no ha quedat res al plat !!!! I després la Lali ens ha ensenyat amb el seu ajudant de cuina l'Eric, a fer el "Pastís de Galetes Maria". Aquest l'hem tastat per berenar a la classe abans de marxar cap a casa, per això alguns han surit amb uns bigotis suspitosos.
 Ha estat tot un plaer gaudir de la seva companyia i ensenyar-nos a fer aquests pastissos tant senzills.





  I cap al migdia ens hem arreglat tots com veritables xinesos, ja que avui el dinar era en honor a xina i tothom havia de portar algun detall que hi fes referència. Mireu que guapos anavem tots.




   Un cop hem arribat al menjador estava tot molt ben decorat amb lletres xineses, un drac del sostres, fanalets.... I sorpresa !!!!!!!!!!!! no teniem coberts hem hagut d'intentar dinar amb palets xinesos. Ha estat tota una experiència.




  Per la tarda la classe verda hem realitzat un berenar amb la classe amiga , la classe blau cel. Mireu que bé ens ho hem pasat tots junts. Els hem donat a testar diferents receptes de les que hem fet aquests dies i ells també ens han convidat als menjars que havíen preparat ells.  Al finalitzar el berenar els hem donat un  regalet sorpresa, els hi hem fet un mòbil amb picarols i  els noms de tots els nens. Els ha encantat i de ben segur que s'ho passaran molt bé amb el so tant dolç que fa.





  Com veieu avui tampoc hem parat ni un moment, hem gaudit i experimentat noves experiències. Demà us esperem a tots a les paradetes al pati on els vostres fills estaran venent un munt de coses maques i boniiiiiiisimes. 



1 comentari:

  1. Nois que “ GUAPUS “ que esteu amb aquest barret de Xines. Ahir vau poder menjar amb palillos Xinesos l’arros tres delicies i el rollito de primavera. I de postre us vau menjar un pastis de galeta i coco fet per la Iaia de l’Aleix . Quina enveja .
    La setmana que ve tindreu que fer una mica de regim……
    I avui les paradetes. Aveure si ens sorpreneu amb els vostres treballs

    ResponElimina