divendres, 3 de maig del 2019

JOC VIU

   Ahir l'aula blava vam anar a la platja de la Mar Bella a realitzar les jornades de Joc Viu, on vam compartir activitats a la sorra de la platja amb altres escoles, tant ordinàries com d'educació especial. 
Va ser una experiència molt divertida i enriquidora, la qual vam poder gaudir tots.

   Els nens de la classe estaven dividits en diferents grups per així poder relacionar-se amb nens d'altres escoles, cada grup portava una bandera d'un color. Un cop vam estar situats amb el nostre grup vam anar fent un joc durant 10 minuts, quan passava aquest temps mitjançant un so ens avisaven que havíem de canviar de lloc. per això  seguíem a la nostra bandera per fer la següent activitat.




   Mireu que bé ens ho vam passar tots junts!!!!








   Un cop vam finalitzar tot el recorregut ens vam ajuntar tots per l'entrega de diplomes i també ens van regalar una xapa. Després ens vam anar a dinar a un lloc ben a prop perquè després de tant exercici teniem una mica de gana.



   Segur que ahir a la tarda van arribar a casa ben cansats perquè després de tot l'exercici que van fer a la platja i  l'estona que van estar jugant sense parar després de dinar fins que vam marxar fins a l'escola, estarien esgotats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada