dilluns, 27 de maig del 2019

Biblioteca Can Fabra

   Aquest passat dijous vam anar a visitar la biblioteca de Can Fabra , però com vam arribar una mica d'hora vam aprofitar per anar una estona al parc abans d'entrar.


   La Marta ens va fer una super rebuda a la recepció de la biblioteca i ens va explicar que aquell dia l'Andreu Bigotets, la mascota de la biblioteca, havia tornat uns llibres que s'havia agafat en prèstec i que necessitava de la nostra ajuda per retornar-los i agafar-li de nous.


    Primerament vam agafar el carro on ens havia deixat l'Andreu Bigotets els llibres per anar a retornar-los a la màquina de retorn, però abans ens vam fixar amb els seus gustos a l'hora de llegir. Vam veure que li agradaven els contes, còmics, pel·lícules, revistes...

   Un cop vam retornar tots els llibres vam pujar a la secció infantil i allà la Marta ens va anar ensenyant un munt de contes, revistes, còmics.... per escollir els que nosaltres creiem més adients per l'Andreu Bigotets.





   Un cop vam omplir el carro de l'Andreu amb els llibres que més ens van agradar per ell, la Marta ens va explicar un conte i vam poder gaudir de cinc minuts de lectura lliure.




     Per finalitzar ens vam acomiadar amb una gran abraçada tots junts, mireu que bé se'ns donen les abraçades!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada