dijous, 9 de maig del 2019

Dia en la Mar Bella

  Ahir vam anar a passar el dia al poliesportiu i pista d'atletisme de la Mar Bella per realitza la trobada Sense Barreres. Ens vam ajuntar unes quantes escoles on ens vam dividir en petits grups per anar passant per les diferents activitats que en havien preparat. En totes les activitats i havien nois i noies voluntaris per ajudar-nos a realitzar l'activitat.

  La primera activitat que vam realitzar va ser la cursa de relleus amb tanques, com veieu les tanques sou prou baixes perquè les poguessin saltar tots els nens.


  A continuació vam jugar amb el paracaigudes a intentar ficar la pilota pel forat i ho van aconseguir unes quantes vegades abans de canviar d'activitat.


 Seguidament vam passar a fer un circuit per invidents, on un company es posava un antifaç i l'altre l'havia de guiar per l'espai. Un cop aquest acabava el recorregut s'intercanviava el rol d'invident.


  Posteriorment vam practicar una mica de tennis amb una ret una mica més alta de lo habitual. Va ser molt divertit perquè les pilotes volaven per tots els costats.


   Un cop vam acabar el tennis ens vam dividir en dos equips i vam jugar un partit de hoquei. Al finalitzar el partit vam anar tots junts a jugar a les bitlles, va estar molt divertit com queien les bitlles al donar-lis amb una pilota de fusta.


   També vam poder practicar el joc del disc volador, que amb el vent que ens feia se'ns anava a tot arreu menys on el llençàvem.


  I per finalitzar vam realitzar l'activitat de ball dirigit on tots vam poder ensenyar-nos el seu art ballant.



   Com veieu el dia el vam aprofitar al màxim i després de fer tot aquest exercici vam parar a dinar i recuperar forces. Segur que a la tarda van arribar ben cansats ja que no vam parar ni cinc minuts quiets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada