divendres, 15 de desembre del 2017

Fira de Santa Llúcia

    Ahir al matí vam sortir a primera hora cap al centre de Barcelona on vam anar primer a veure el pessebre de la plaça St.Jaume on vam veure l'arbre de nadal gegant i el pessebre que han posat aquest any entre l'Ajuntament i el Palau de la Generalitat. Aquest anys era molt senzill però diferent al d'altres anys, aquest havien posat les siluetes de les figures del pessebre en alt i amb llum, segur que veure de nit ha de ser molt maco.
   Posteriorment hem anat al claustre de la Catedral on abans d'entrar a veure el naixement hem pogut veure els ànecs que hi havien gaudint de l'espai. 
   Al sortir hem anat a fer cagar el tió, deu ni do lo fort que li donaven amb el pal, tant que els hi ha cagat una piruleta per cada un. Després hem fet un volt per les paradetes de la fira de Sta. Llúcia on hem pogut veure figures del pessebre, accessoris del pessebre, arbres de nadal, decoració per l'arbre, tios, papa noels....
   Quan hem acabat el volt hem anat fins a la Casa Cuna on hem pogut observar el fantàstic i gegant pessebre que tenen posat en tota una habitació. I gràcies a la seva hospitalitat ens han deixat el menjador de la llar d'infants i hem pogut dinar allà. També ens han obsequiat amb unes pastes i dolços, moltíssimes gràcies per la rebuda que hem tingut.

   Perquè veieu tot això us hem preparat un petit vídeo, desitgem que us agradi molt.


            

1 comentari:

  1. Pero que bien lo habéis pasado en Santa Llucia!
    Me encanta vuestro video y Blog!!!
    Un Abrazo Grande a las Clases Blava y Verda

    ResponElimina