dijous, 21 de desembre del 2017

Galetes nadalenques

   Ahir al matí vam estar fent la darrera  recepta d'aquest trimestre i donat a l'època que estem vam decidir fer galetes de nadal. Com veureu són molt, molt senzilles de fer, només es necessita pasta de full, xocolata d'untar, ou i sucre. Com accessori indispensable els motllos de galetes amb motius nadalencs, els nens van escollir uns quants molt macos.
   El primer pas és posar una base de pasta de full i untar-la amb la xocolata.


























   A continuació és fica la segona base de pasta de full a sobre de la que ja tenim amb la xocolata estesa per sobre. Un cop les tenim ben posades agafem els motllos de galetes amb motius nadalencs i comencem a donar forma a les nostres galetes. A mesura que les anaven fent les deixaven a sobre de la safata del forn.


   I per finalitzar vam pintar les galetes amb ou i els hi vam posar una mica de sucre per sobre. A continuació les vam ficar al forn a temperatura mitja uns 6-7 minuts fins que van agafar un bon color.


   Mireu que bé els hi van quedar!!!


Em sap greu que no us va arribar cap galeta a casa, però és que se les van menjar totes, també cal dir que les van compartir amb els companys de la classe verda.

Ja sabeu és una recepta molt senzilla i que ells us podran ensenyar a fer-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada