dissabte, 2 de desembre del 2017

Inici de l'Advent

    Ahir a la  tarda vam baixar les dues classes per iniciar aquest període tan especial per tots nosaltres, l'Advent. El qual es el moment d'espera fins l'arribada entre nosaltres del fill del Senyor, Jesús.
   Hem presentat el calendari d'advent on hem pogut veure que dintre d'una capsa decorada amb motivacions nadalenques hi havien un munt de capses, on cadascuna d'elles representa un dia fins arribar al dia de nadal, o sigui que podrem obrir 24 capses. Dins de cada capsa com cada any haurem de veure que hi trobem dintre, en la del dia 1 que era ahir vam trobar un missatge i unes llaminadures.
   Posteriorment vam presentar la corona d'advent i vam explicar el significat de les quatres espelmes i els seus colors, ja que hi ha una morada per la primera setmana que significa l'esperança i ens recorda que Jesús arribarà aviat, la segona espelma és verda que representa la fe i ens prepara pel canvi del Senyor, la tercera és de color vermell que representa l'alegria i ens recorda l'alegria de l'arribada del Senyor i per últim la blanca que significa la Pau que ens recorda la gloria a Déu al cel i a la terra pau per tots els  homes.
Cada setmana anirem encenent una espelma i intentarem millorar en allò que simbolitza l'espelma.


   A continuació vam poder veure un vídeo de dibuixos on ens explicava molt bé el significat de l'advent , a continuació vam cantar tots junts la cançó d'aquestes dates.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada