dijous, 5 de març del 2015

Els llibres viatgers

    Per incentivar la lectura amb els vostres fills des de casa hem pensat que seria una bona activitat dur a terme l'activitat que us proposem a continuació.  Us enviarem una maleta o bossa que li direm "Els llibres viatgers", la podreu tenir dues setmanes. Dins d'aquesta maleta trobareu diversos tipus de llibres dels quals gaudireu molt llegint i fent alguna de les coses que us proposen, també hi haurà una llibreta on podreu posar una foto, escriure el llibre que més us ha agradat, un dibuix... tot allò que se us acudeixi.
   La classe verda ja va començar la setmana passada, la classe blava començarem la propera setmana, ja ens anireu comentant com us va, si us agrada...


                                             Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

3 comentaris:

  1. Que gaudiu molt amb aquesta maleta. És una bona iniciativa per fomentar la lectura.

    ResponElimina
  2. Em sembla una bona idea A més el Marc va quedar encantat de la visita a la Biblioteca Fabra i vol tornar anar amb la familia a passar una estona entre els llibre.

    ResponElimina
  3. Ja sabeu que tots us podeu fer el carnet de la xarxa de biblioteques i podeu treure llibres amb aquest carnet a qualsevol biblioteca. I us el fan en un moment !!!!! Amb ells els hi agrada molt poder escollir els seus llibres i endur-se'ls a casa.

    ResponElimina