dijous, 19 de març de 2015

Pares contacontes.

   Ahir a la tarda va venir la Pilar, la mare de l'Aida, a explicar-nos un conte. Els nens van estar esperant tot el dia aquest moment, estaven molt il·lusionats. Va ser una estona molt maca on la Pilar ens va explicar el conte "El petit Coco i la bruixa", els nens estaven molt atents i on van gaudir d'un conte explicat per adult. Els hi feia molta gràcia quan feia les diferents veus i onomatopeies que surtien al conte.
   Esperem ben aviat gaudir d'una altra tarda de contes explicats pels pares, ells ho gaudeixen i agraeixen molt.  Moltes gràcies Pilar per la dedicació i esforç que has fet per realitzar aquesta activitat pels nens de les dues classes. T'esperem un altre cop, cap tu volguis.

3 comentaris:

  1. Va ser un gran plaer compartir aquesta estona amb els nens,va ser molt divertit..un cop passas el moment de vergonya ;)) I si que tornare!!

    ResponElimina
  2. El Marc que te la maleta dels llibres viatger, va explicar molt content que habia vingut la mare de l`Aida a explicar un conte al Col.legi. Va arrivar a casa encantat i va mirar dintra de la maleta per buscar un llibre per llegir-lo.
    Gracies Pilar per passar aquesta estona amb els nens

    ResponElimina