dilluns, 23 de març del 2015

SORTIDA A RADIO TELE-TAXI

    Aquest matí hem realitzat una visita a Radio Tele-Taxi, ha sigut molt divertit i sorprenent tot el que ens explicaven i podíem veure. Quan hem arribat hem anat a una sala on estava el locutor de radio Justo Molinero  realitzant un programa en directe. Allà mateix ens han començat a explicar una mica de l'historia d'aquesta emissora i de com es realitza una mica el programa amb el locutor, els anuncis, la música...Després hem passat a veure la resta de les instal·lacions : servidor on guarden tota la música i informació, altres sales de gravacions de programes, i els mitjans que tenen al seu abast per realitzar tota la seva tasca diària. Fins i tot ens han ensenyat un tocadiscos, ja que actualment tota la música la tenen emmagatzemada o en internet.
   Per finalitzar la visita hem tornat a la sala on estava el Justo Molinero realitzant el seu programa en directe i on molt amablement ha parlat en antena amb uns quants dels nostres alumnes perquè tothom sabés que la nostra escola estava de visita a la radio. En un momentet que ha posat anuncis ha sortit i s'ha fet una foto amb tots ells.







HA ESTAT UNA SORTIDA MOLT DIVERTIDA!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Jajajaj!!! Quina sortida més xula!!!! La Laia a casa ens va dir q anava a la radio q estava molt contenta! Li va agradar molt!!

    ResponElimina
  2. Vaig escoltar el programa per la radio i va estar molt divertit!! Els nens van contestar molt be les preguntas d en Justo Molinero!!

    ResponElimina