divendres, 28 de febrer del 2020

Visita als Bombers

   Aquest matí hem anat a visitar els bombers del Vall d' Hebron per continuar treballant l'ofici dels bombers el  qual portem treballant a la classe des de fa unes setmanes.
   
   Un cop hem esmorzat a l'escola hem anat a agafar el metro de la L-5 que ens ha portat fins a la porta del Parc de Bombers.



   Un cop hem arribat al Parc de Bombers ens han rebut el Carlos i el Xavi  i ens han fet passar a una saleta per explicar-nos una mica quina és la seva feina, les diferents estacions que hi han a Barcelona ... I per finalitzar ens han posat un vídeo de com hem d'actuar davant d'un incendi, en aquest vídeo es veien uns nens que estan a casa sols i veuen fum a casa seva i truquen al 112 per avisar-los.


   Al finalitzar em sortit a la sala del costat i em pogut veure tot el material que es posen els bombers per anar a apagar un foc: jaqueta, pantalons, botes, casc, passamuntanyes, bombones d'oxigen, mascareta.... Després tots els nens han pogut provar-se les seves jaquetes i els diferents cascos que utilitzen.




   Després hem pujat a la primera planta i ens han ensenyat els diferents vehicles que tenen per anar a apagar un incendi. Hem vist de ben a prop tots ells, fins i tot ens hem pogut pujar en algun d'ells amb la sirena posada. 




   I per últim em vist com baixen els bombers per la barra quan reben un avís i han d'anar corrents a vestir-se i sortir amb el camió cap a l'incendi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada