dilluns, 3 de febrer del 2020

Biblioteca amb la classe amiga

   Avui al matí ens han vingut a buscar la nostra classe amiga i ens han convidat a acompanyar-los a la biblioteca perquè ens volien explicar un conte. Hem anat tots junts fins a la biblioteca i ens hem assegut tots junts en la catifa.


    Allà entre tots els nois i noies de la classe grana ens han explicat el conte de "Si tingués la màgia d'un Mag". El conte anava sobre un noi que va a una biblioteca i veu a una nena que agafa un conte de màgia però que no s'atreveix a parlar amb ella. Més endavant destruïxen la seva ciutat i els nois coincideixen en la part baixa d'una casa on es refugien de la guerra. Allà la nena es fa amiga del noi i els ensenya el seu llibre de màgia i la nena decideix que li agradaria canviar el mon amb la màgia que sap fer.


   Al finalitzar el conte hem escoltat una cançó de la Damaris Gelabert  que te molt que veure amb aquest conte. Us la posem aquí perquè la podeu escoltar tots junts. 


   A continuació cada nen de la classe amiga ens ha explicat que els agradaria canviar perquè hi hagués més Pau en el món. Però finalment se'ns ha fet l'hora de marxar ja que era l'hora de dinar, hem quedat que demà ens tornaríem a veure per fer una altra activitat sorpresa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada