dijous, 13 de febrer del 2020

Anem a comprar a l'Hivernacle d'Horta

   Aquest matí després de fer tots els encàrrecs hem anat amb autobús a l'Hivernacle d'Horta per comprar les nostres verdures i llegums per l'hort escolar que tenim al terrat.


   Un cop hem arribat a l'hivernacle hem estat mirant tot el que tenien en qüestió d'hort per escollir el que més ens agradava. Però com hem vist que allò era tan gran i bonic hem decidit donar una volta per tot. Hem vist un munt de plantes, flors, arbres fruiters....





   Al final de tot de l'hivernacle tenien un gall i unes gallines, on ens hem passat també una bona estona observant-les que feien. Ens hem adonat que les gallines havia posat ous. Hem escoltat al gall com cantava, tenia uns bons pulmons!!!


   Un cop hem acabat de voltar hem agafat el que havíem decidit plantar al nostre hort, aquest any hem agafat ruca i pèsols. 
    A la tarda uns quants hem pujat al terrat a trasplantar tot el que havíem comprat, ens ho  hem passat molt bé fent els forats i posant la ruca i els pèsols. Per finalitzar les hem regat una mica perquè a veure si les veiem créixer ben aviat. 





Ja us anirem ensenyant com creixen!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada