dimarts, 4 de febrer del 2020

Berenar amb la classe amiga

   Aquest matí ens hem ajuntat amb la classe amiga per preparar un berenar conjunt fet per nosaltres. Entre tots hem decidit que ens agradaria preparar un pa de pessic farcit amb melmelada i recobert amb xocolata i per veure que agafaríem suc de pinya i batut de xocolata.
   Un cop hem fet la llista de la compra hem marxat tots junts fins al supermercat per comprar tot el necessari per l'elaboració del berenar. 
    Quan hem arribat a l'Aldi hem agafat una cistella per ficar el que anàvem a comprar.



   Primer hem agafat la xocolata per la cobertura del pa de pessic, a continuació la melmelada de préssec. Hem estat donant voltes fins que hem trobat i agafat el pa de pessic. I per últim hem agafat els batuts i el suc de pinya.


   Un cop ho teníem tot ens hem dirigit a la caixa i entre uns quants hem posat les coses a la caixa i uns altres ficaven la compra a la bossa per portar-la a l'escola.
   Quan hem arribat a l'escola ja era l'hora del pati i ens quedat jugant fins que se'ns ha fet l'hora de pujar a la classe i gaudir d'una estona conjunta preparant el nostre troç de pa de pessic. 
Primer l'hem tallat per la meitat per després posar-li la melmelada. Després l'hem tapat i l'hem ficat la cobertura de xocolata. Un cop ho hem tingut tot preparat els hem ajuntat en una safata per deixar-los guardats fins l'hora de berenar.




   I per últim a la tarda ens hem ajuntat per gaudir del berenar que havíem preparat pel matí, hem pogut menjar, beure i parlar entre tots.



MOLTES GRÀCIES CLASSE AMIGA HA ESTAT UN DIA MOLT ESPECIAL PER NOSALTRES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada