diumenge, 7 d’abril del 2019

Sortides de l'aula blava dins de la Setmana Cultural

   Aquesta setmana que sembla que la tindrem passada per aigua, celebrarem a l'escola la Setmana Cultural. Aquest any la Setmana Cultural va dedicada a la festa major, ja hem començat a decorar els passadissos i espais de l'escola perquè sembli tot un poble en festes.
   
   Només us avanço dues de les sortides que realitzarem aquesta setmana l'aula blava, la primera és el dimarts 9 anar a la Casa dels Entremesos a fer un taller d'un cap-gros i a veure l'exposició més gran de gegants i cap-grossos que hi ha. Serà una sortida de matí tornarem a dinar a l'escola, cal que els nens esmorzin a casa i portin la targeta T-Rosa, T-10 o T-12.



  I la segona sortida és el dimecres 10 on anirem al Petit Liceu a veure i escoltar Els Músics de Bremen, on gaudiran d'un conte que tots coneixem d'una forma més visual i auditiva. Per aquesta sortida també cal que esmorzin a casa i portin la T-Rosa, T-10 i T-12.



  Com veieu ens espera una setmana ben emocionant i amb moltes sorpreses per fer i viure. Aquesta és l'empenta final d'aquest trimestre, per marxar de vacances amb un bon sabor de boca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada