divendres, 12 d’abril del 2019

SETMANA CULTURAL AULA VERDA


  Aquesta ha estat una setmana molt intensa i divertida, hem celebrat la setmana cultural la qual hem gaudit de "La festa major del Nen Déu". El dilluns vam celebrar la inauguració de la nostra festa major, on vam conèixer la nostra alcaldessa i el nostre capgròs Tatu.


  El dimarts vam anar al Poble Espanyol d'excursió per fer una gimcana de festa major, primer vam poder passejar pel recinte i veure com són els carrers d'un poble i quins tipus d'espais hi han.




   Un cop vam finalitzar el passeig vam fer la gimcana amb un munt d'activitats molt divertides les quals ja us hauran explicat els nens. Hem fet un taller per decorar el mocador del nostre grup de la gimcana.

 
   A continuació vam fer el joc de ballar amb el globus intentant que no caigués al terra sense petar-lo i posteriorment vam fer una cursa de Capgrossos. 



   El dimecres a la tarda ens vam ajuntar moltes classes al pati per aprendre a ballar sardanes i en una estona vam poder iniciar-nos en aquest ball típic català amb cançons modernes adaptades al ritme de la sardana, com per exemple "Despacito" de Luis Fonsi.



   Com veieu hem gaudit molt d'aquests dies de festa major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada