divendres, 12 d’abril del 2019

Clausura de la festa major

   Avui a la tarda ens hem ajuntat per classes amigues per celebrar la clausura de la festa major del Nen Déu. Ens hem estat posant tots el cap-gros que vam fer el primer dia mireu que bé els hi quedava, per cert li han posat de nom Rompe-Ralph.









   El Tatu acompanyat d'un grup de batukada ens ha passat a buscar per les classes per baixar al pati i realitzar la clausura.



  Un cop hem arribat tots al pati ens ha rebut l'alcaldessa i ens ha animat a que sortissin tots els capgrossos que havien realitzat totes les classes per ballar davant de tots.

  A continuació l'alcaldessa ha fet l'entrega de premis del concurs que havia organitzat la comissió de biblioteca on havien de dibuixar el millor drac de St.Jordi. Al finalitzar l'entrega de premis l'alcaldessa ens ha convidat a tota l'escola a tancar la festa major amb un gran ball al voltant del pati tots junts. Un cop hem ballat una estona hem pogut gaudir de la típica xocolatada popular.


   Com heu vist ha estat una setmana intensa i molt divertida, però tot arriba i tot s'acaba amb lo qual hem hagut de donar per clausurada la Setmana Cultural. Ja només ens queden 364 dies per la propera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada