dimarts, 9 d’abril del 2019

Sortida capgrossos i gimcana

   Aquest matí hem sortit ben d'hora per anar a visitar una exposició de gegants, gegantons i capgrossos de la ciutat de Barcelona. La veritat es que eren molt macos i diversos perquè hi havien personatges de persones, d'animals els quals estaven tots molt ben fets.



   Hem pogut fet una volta per l'exposició realitzant una dinàmica en la qual el noi que feia l'activitat ens ensenyava en unes làmines uns detalls d'algun dels gegants i llavors entre tots havíem de veure de quin gegant era. Ha estat molt divertit i entretingut.








   A continuació hem anat a una sala on ens han donat el cap d'un capgròs per poder-lo decorar al nostre gust, hem fet unes quantes proves per veure quin ens agradava més. Un cop ja hem trobat la combinació de ulls, nas i boca que més ens agradava, hem posat el cap en la base del gegantó. Després l'hem vestit ben guapo per a continuació tots els que han volgut han pogut posar-se a sota del gegantó i ballar una mica amb ell a sobre. Ha estat tota una experiència ja que cap ho havia fet abans.


 




   Un cop finalitzada l'activitat hem tornat a l'escola per agafar forces perquè per la tarda teníem la gimcana al pati.

   La gimcana ha estat molt divertida i entretinguda, hem participat tots i hem gaudit molt de la cursa en esquís i xanques, del pinta-cares, del joc del paracaigudes, del joc de punteria amb stick , els castell amb caixes, el canta-jocs i la pinyata.
   De ben segur que ells ja us hauran explicat moltes coses aquesta tarda però aquí ho podreu veure en imatges.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada