diumenge, 2 d’octubre del 2022

Sortida al Mercat de Felip II

     Aquestes últimes dues setmanes hem iniciat el nostre centre d'interès que és "el Mercat" i hem estat treballant a l'aula quines parades hi han :

- Fruiteria 

- Carnisseria

- Peixateria

- Llegums cuits

- Bar

    Com sabem, hi han més, però els que nosaltres treballarem seràn aquests. També vam començar a parlar de les persones que atenen a la gent quan van a les diferents parades.

- Fruiter/era

- Carnisser/era

- Peixater/era

- Depenent/enta

- Cambrer


    Vam sortir la classe blava i verda  cap al mercat després del pati, vam anar caminant fins allà. 


El primer que vam veure és que un mercat és un edifici gran on estan dintre totes les diferents parades.

    
Un cop dintre vam donar una volta per veure les diferets parades que havíem començat a treballar a la classe els últims dies. 




    Després un cop vam veure tot, vam anar a la fruiteria on entre tots van comprar els ingredients que havíem decidit dos dies abans que volíem comprar, per fer una macedònia la propera setmana en el Taller de Cuina. 
    Vam tenir molta sort perquè a la fruiteria ens va atendre una fruitera molt especial per nosaltres, ja que és la mare de la nostra monitora Paula. 








Un cop finalitzada la nostra comprar vam marxar i tornar cap a l'escola, ja que se'ns feia l'hora de dinar. 



Moltes gràcies a la gran paciència i acollida a la fruiteria per atendres tant bé e intentant donar a cada nen el seu moment i temps per demanar els ingredients. Mil gràcies Encarna i Eva, ens veiem a la propera.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada