dilluns, 18 d’octubre de 2021

Iniciem el nostre hort

     Avui hem tingut una sorpresa molt gran ja que hem rebut un missatge molt especial on mitjançant un vídeo hem vist la reforma i adequació que han fet de l'espai de l'hort. Després de l'obres que es van començar a mitjans del curs passat i han finalitzat fa unes setmanes, un grup de voluntaris de les empreses Amazon i Rotary han vingut a condicionar amb material de cultiu donat per aquestes empreses el nostre hort urbà (taules de cultiu, regadores, terra, fibra de coco, planters de cultiu...). Mireu com van estar treballant aquest passat dissabte al matí de forma voluntària. 


Made with Clipchamp
      
 

    Gràcies a ells els nostres nens i nenes han pogut començar l'activitat d'hort plantant tots els esqueixos d'enciams, bledes, pastanagues, julivert...., però abans d'arribar a l'hort ens havien deixat uns missatges molts macos que hem estat mirant i llegint tots junt.


    Un cop hem arribat a l'hort ens hem col·locat asseguts al terra per començar a fer l'activitat, estaven tots molt contents i emocionats.     Hem començat fent un forat a la terra per poder deixar l'esqueix de la planta que escollien cadascú d'ells.

    A continuació han tapat amb ajut de la pala la planta amb una mica de terra, per deixar-la ben plantada.

     
MOLTES GRÀCIES A AQUESTES ESPRESSES I ELS SEUS TREBALLADORS QUE HAN FET POSSIBLE LA REOBERTURA DEL NOSTRE HORT URBÀ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada