dimarts, 25 de febrer del 2020

Matí a la biblioteca

   Aquest matí hem tornat a anar a la biblioteca per continuar explicant i treballant el conte que vam començar la setmana passada, el qual és:


   En aquest conte estem treballant la història d'una mare ossa i el seu fillet els quals viuen al Pol Nord, el qual hem explicat ja un parell de vegades.


   El primer cop que el vam explicar vam treballar una mica la comprensió de la història, aquell dia vam presentar unes làmines en les quals se'ls hi presentaven unes preguntes als nens i ells havien d'escollir la resposta correcta. Cal dir que tots van respondre molt bé  ja que van estar molt atents a l'explicació.























   Aquesta setmana després de tornar a explicar el conte hem començat a treballar les diferents emocions que hi han entre la mama ossa i el seu fillet. Primerament les hem presentat totes les emocions i les hem identificat amb les imatges del conte. 
  A continuació hem escollit la primera que ha estat: ESTAR CONTENT. Cada nen ha hagut de dir en quin moment se sent ell content. Han hagut moltes respostes variades, alguns han dit quan mengen alguna cosa especial, altres quan estan amb la seva família, uns altres quan venen a l'escola, quan juguen al pati amb els seus amics....


   Com veieu és un tema molt interessant i que continuarem treballant al llarg de les properes setmanes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada