dijous, 6 de febrer del 2020

Cloenda de la Setmana de la Pau

   Aquesta tarda amb molta pena de tot cor hem realitzat la cloenda de la Setmana de la Pau, la qual heu anat veient tots aquests dies a les anteriors entrades.
   La classe amiga ens ha vingut a buscar i hem baixat tots junts per reunir-nos tots a la sala d'actes. Allà ens estava esperant la senyora contenta, ens ha dit que aquests dies ha vist al senyor enfadat i que semblava com que no estigues tant enfadat. Llavors entre tots l'hem cridat fins que ha aparegut, ja que estava ben amagat darrere d'unes cortines.


   Un cop ha aparegut el senyor enfadat ha estat parlant de tot el que ha vist al llarg d'aquesta setmana quan s'ha passejat per les classes i veient tot el que feien les classes amigues. I per sort l'hem  aconseguit fer canviar d'opinió, l'han tapat dos nois grans amb un llençol i quan ha tornat a aparèixer s'havia transformat en el senyor content.  I tots estaven ben contents d'haver-ho aconseguit.
A continuació hem anat passant totes les classes amigues per entregar un detall de la nostra feina aquesta setmana on es veien idees diferents de la Pau.


   A continuació hem ballat una mica cançons de la Pau i tots junts fent un trenet hem sortit al pati per agafar el nostre berenar. 



   La pena es que s'ha passat la tarda volant i hem hagut de marxar a la classe per recollir, però segur que l'any que ve serà igual o millor la setmana de la Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada