dilluns, 28 d’octubre del 2019

Preparem la massa dels panellets

   La setmana passada vam comentar que aquesta setmana celebraríem la castanyada el dia 31 d'octubre amb tots els nens de l'escola, però que el dilluns començaríem a preparar els panellets. 
   Per això el divendres vam estar pensant entre tots junts quins eren els ingredients necessaris per fer els panellets a la classe al nostre taller de cuina. Vam veure que els ingredients necessaris per fer la massa eren: ametlla molta, moniato, sucre i ratlladura d'una llimona. I que per decorar els panellets necessitaven: xocolata en pols, encenalls de xocolata, pinyons, cireres confitades, coco ratllat i ametlla a quadradets. 

   Aquest matí hem tornat a recordar quins eren els ingredients que necessitàvem per fer la nostra recepta i un cop ho teníem clar ens hem anat tots junts a comprar-los.





    Per la tarda un petit grup hem començat a realitzar la massa dels panellets per deixar-la reposar aquesta nit i demà fer les boles per decorar-les.
  • El primer que hem fet ha estat pelar el moniato cuit i xafar-lo amb una forquilla.



  • El segon pas ha estat afegir el sucre i la ratlladura de llimona.

  • I en tercer lloc hem afegit i barrejat l'ametlla molta.

   Com veieu hem tingut un dia ben enfeinats i demà encara ens queda una altra bona feinada fent les boletes i decorant-les per ficar-los al forn i poder-los portar cap a casa i els puguin compartir amb tots vosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada