dimecres, 16 d’octubre del 2019

BATUT DE MAGRANA

   Aquesta setmana hem començat de nou el taller de cuina i l'hem començat amb una recepta de tardor. Hem fet un batut de magrana ben fresquet, ja que encara fa una mica de calor.
   
   Vam començar la setmana, el dilluns,  mirant quins ingredients i estris necessitaven per fer el nostre batut. Entre tots vam veure que els ingredients que utilitzaríem serien:

  •  4 magranes
  • una safata de  nabius
  • dos gots de llet de coco
  • dos gots de iogurt grec
    I com a estri principal la liquadora.

    Al dia següent per la tarda un cop tots vam fer la recepta del batut i teníem clar quins eren els ingredients, vam sortir al Lidl a comprar-los.










 




















 Entre tots els vam trobar, els vam ficar a la cistella i vam passar per caixa per pagar-los i tornar cap a l'escola.

   Avui dimecres tots molt emocionats hem realitzat la recepta:

  1. Hem desgranat la magrana.
  2. Hem ficat la magrana al got de la liquadora.
  3. Hem rentat els nabius i els hem ficat al got.
  4. Hem omplert els gots amb la llet de coco i l'hem introduït al got.
  5. Hem ficat els dos gots de iogurt grec a la barreja d'ingredients.
  6. Hem donat al botó de la liquadora i s'ha fet la màgia.
  7. Hem pogut tastar un bon got de batut.













    A tots els nens els hi ha encantat fer el taller de cuina i com heu vist estan fets uns bons cuiners, segur que ara voldran fer un batut a casa amb vosaltres. Animeu-vos és ben senzill.



2 comentaris: