dilluns, 8 d’abril del 2019

Inauguració de la Setmana Cultural


   Aquest any la nostra Setmana Cultural va al voltant de tot el que implica  la Festa Major d'un poble, barri, en el nostre cas de la nostra escola.





   Per iniciar la Festa Major la nostra classe amiga "l'aula malva" ens ha passat a buscar per la classe i hem baixat tots junts per seure i veure la inauguració. Quan hem sortit al pati hem vist que hi havia un balcó ben decorat, on al cap d'una estona ha sortit l'alcaldessa del Nen Déu i ha fet el pregó d'inauguració de la Festa Major. Ens ha presentat al nostre capgròs el qual ha sortit acompanyat d'una gralla i un tambor, tot ballant i saltant. 
   La nostra alcaldessa ens ha fet saber quin ha estat el nom guanyador del nou capgròs de l'escola, el qual ha estat TATU. El nen guanyador, l'Aleix de l'aula lila, ha rebut un diploma i un bon grapat de llaminadures.
 


   A continuació l'alcaldessa ens ha convidat a que creem el nostre propi cap-gros amb les nostres classes amigues i a fer sortides relacionades amb els Gegants i Capgrossos al llarg de la setmana.  I Per finalitzar la festa hem fet una mica de ball al pati per gaudir d'una estona de festa major.


  Després hem pogut fer-nos una foto de record amb la nostra classe amiga, l'alcaldessa, Tatu i Sor Immaculada. Mireu que guapos i contents que estaven tots.



   Per la tarda ens hem dividit en dos grups barrejats els nens de l'aula malva i blava per fer els nostres Capgrossos, ha estat molt divertit compartir aquesta estona. Mireu com ens estan quedant, més endavant podreu veure el resultat final, ja que ens queden uns quants detalls per deixar-los ben macos. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada