dijous, 25 d’abril del 2019

Dia molt intens però divertit.

   Avui ha estat un dia molt intens, ja que a primera hora del matí després d'esmorzar em baixat tota l'escola a fer la celebració de Pasqua a la capella de l'escola.
Allà amb Sor Immaculada i alguns de les classes dels nois grans ens han explicat la resurrecció de Jesús. Hem cantat unes quantes cançons i per finalitzar la celebració Sor Immaculada ha fet l'entrega de la mona de xocolata classe per classe.



  Per la tarda els nois de la classe blava hem fet l'intercanvi de llibres que se'ns va proposar des de la comissió de biblioteca. Han tingut molta sort perquè tenien molts llibres entre els que escollir i de diferents característiques. Tots s'han anat molt contents i només arribar a classe s'han posat molt il·lusionats a mirar-los.



  I per últim com avui era el sant de tots els Marcs i a l'aula blava en tenim dos i hem tingut la sort de que  el Marc Mañas ha volgut convidar a tots els seus companys a un berenar, ja que el seu aniversari és a l'estiu. El Marc ens ha convidat a batut de xocolata, refresc de cola, patates i pastís.


   Com veieu ha estat un dia intens i de molta activitat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada