dilluns, 4 de febrer del 2019

SETMANA DE LA PAU. AULA VERDA


   La setmana passada la classe verda va gaudir d'una meravellosa setmana de la Pau, però primer de tot vam baixar a la inauguració on vam poder conèixer quina era la nostra classe amiga. I la classe verda érem la classe amiga de la classe marró. Aquest any totes les classes treballàvem un valor i a nosaltres a través dels globus que vam trobar penjats per la sala d'actes vam descobrir que havíem de treballar el perdó.





   Al llarg de la setmana hem anat treballant de diferents maneres el valor que ens havia tocat. Vam pintar un colom de la Pau on vam escriure ben gran PERDÓ.



   Un parell d'estones les vam dedicar a crear "El mural de la Pau" amb la nostra classe amig
a on entre tots vam crear un cel amb un arc de Sant Marti, uns núbols i les gotes de la Pau on dintre havíem escrit o posats unes imatges on es veien accions que es podien per millorar la convivència.


  I el dijous al matí ens vam reunir totes les classes a realitzar una sessió de Zumba dirigit per la Fundació Dyr. Ens ho vam passar genial tots junts ballant, no vam parar ni un moment.


   I per la tarda vam realitzar la clausura d'aquesta meravellosa Setmana de la Pau, on ens vam seure amb la nostra classe amiga i vam fer entrega als cuiners de la Pau la nostra foto conjunta i vam explicar una mica quines activitats havíem pogut compartir amb l'aula marró. I per finalitzar vam ballar una estona i un berenar ben dolç: batuts de xocolata i galetes.


   Quina pena ja s'ha acabat, però l'any que ve més i millor !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada