diumenge, 17 de febrer del 2019

Guàrdia Urbana



   Aquest passat dijous l'aula verda vam anar a visitar la Guàrdia Urbana de Zona Franca. Només arribar ens van deixar una armilla per cadascú, ens va fer molta il·lusió. Ens van ensenyar una mica les instal·lacions que tenien.  


   A continuació vam sortir cap a fora on ens van presentar a uns policies molt especials, la secció canina de la Guàrdia Urbana,  els quals ajuden a detectar substàncies prohibides  amagades en llocs difícils de detectar per les persones. Tots els nens vam tenir l'ocasió de tocar a aquests agents tan entranyables.






   Seguidament vam poder veure i pujar-nos a la unitat mòbil (les motos i furgonetes) la qual utilitzen per sortir al carrer i ajudar-nos a tots els ciutadans.




   També vam poder veure i entrar a la garjola, tots vam estar detinguts durant uns minuts, ens va impressionar molt poder veure des de dintre. 


   Com veieu vam poder veure i gaudir molt d'aquesta visita a la Guàrdia Urbana. Moltes gràcies per l'atenció que vam rebre.  De ben segur que els nens us hauran explicat molt bé i que és allò que els va cridar més l'atenció de tot el que vam veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada