dijous, 11 d’octubre del 2018

SORTIDA AL CAIXA-FORUM

   Aquest matí hem anat al Caixa-Forum a realitzar l'activitat de mans a l'obra. Ha estat una activitat molt lúdica on hem aprés i recordat moltes coses. L'activitat s'ha centrar en una sola part del cos, les mans. 
   Primerament ens hem assegut en una rotllana i hem estat feien quines parts tenia una ma: el canell, el palmell, els dits i les ungles. Un cop hem vist això hem pensat entre tots que podem fer amb les mans i han sortit un munt de coses com per exemple: obrir una porta amb clau, saludar, tocar al timbre, obrir la llum, obrir la aixeta, toca la guitarra, tocar el tambor, tocar el piano, teclejar el mòbil i moltes més coses.
  Un cop hem fet aquesta pluja d'idees hem fet  una primera activitat, on ens dividíem en tres grups i mitjançant el tacte havíem de descobrir que teníem amagat cada grup a la seva capsa. Un cop cada grup tenia clar que hi havia mitjançant la mímica havien de fer entendre a la resta de grups que havíem tocat. Ha estat molt divertit!!!

  A continuació ens hem dividit en dos grups, un grup modelava amb plastilina per fer una obra d'art amb totes les peces dels nens, l'altre grup pintaven amb els dits i mans a una làmina transparent de les formes que havíem dit al principi que es podien utilitzar les mans.




  Per finalitzar ens hem assegut tots junts per observar les dues obres d'art que hem realitzat tots junts, la de plastilina i la de pintura.



  A la tarada entre tots a la classe hem posat títol a les nostres obres, mireu quins títols més originals per les nostre obres.

L'ESPAI EXTERIOR


L'ERA DELS DINOSAURES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada