Ahir a la tarda vam estar fent la massa dels panellets amb la patata, ametlla molta, sucre i llimona ratllada. Vam pelar la patata per a continuació xafar-la amb una forquilla.
Seguidament vam afegir el sucre i vam remoure molt bé fins que ens va quedar tota una massa homogènia. Un cop la teníem ben feta li vam ratllar la pell de mitja llimona. I després poc a poc vam afegir l'ametlla molta. Un cop ho vam tenir tot ben amassat ho vam deixar reposar durant tota una nit.
Aquest matí ens hem tornat a posar mans a la massa mai millor dit, perquè em separat la massa en tres parts: una per fer la barreja amb el coco, la segona per fer la barreja amb la xocolata en pols i la última part per fer la resta de panellets.
Un cop hem fet aquests panellets hem continuat fent els de pinyons, cireres i ametlles a quadrats. Ha estat una feina ben entretinguda, però estan fets uns grans chefs rebosters. Mireu que bé ho han fet.
I aquest és el resultat de dos dies fent de cuiners. Ja ens direu que tal estaven i si us han agradat.
US ANIMEM A QUE EN FEU TOTS JUNTS A CASA!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada