dijous, 8 de febrer del 2018

Taller de decoració de galetes

   Aquest matí hem rebut la visita de la mare del Josep de la classe blava que ens ha vingut a fer un taller de decoració de galetes a la classe blava i  verda.
  Els nens estaven super emocionats per realitzar el taller i més de fer-ho amb la mama d'un company.  El primer que hem fet abans de res ha sigut rentar-nos les mans per poder manipular el fondant amb el que hem decorat les galetes. La Lorena ens ha proposat decorar les galetes amb les cares del Emojis i als nens i els ha agradat molt l'idea. 
  Un cop estàvem preparats hem amassat un troç de fondant amb el rodet fins que ho hem deixat en una fina capa, per a continuació agafar un motllo rodó i fer la forma. 

























 



















A continuació hem posat una mica d'aigua a la rodona de fondant per després enganxar-ho a la galeta.














































  Mica en mica hem anat confeccionant el disseny de cada galeta al gust de cada nen, ha estat molt maco i ells anaven gaudint molt de cada cosa que realitzaven.

























 




















   De ben segur que a hores d'ara tots haureu vist i tastat el resultat tan bo d'aquest taller.
  Volem agrair la dedicació i paciència que ha tingut la Lorena per realitzar aquest taller amb les dues classes i per això abans de finalitzar el taller li hem fet entrega d'uns detallets que de ben segur que els aprofitarà molt per fer rebosteria. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada