dimarts, 27 de febrer del 2018

Mare conta-contes

  Avui al matí hem rebut la visita de la Yolanda, la mare de l'Izan de l'aula blava, ens ha vingut a explicar un conte molt maco de dinosaures.

  Tots els nens han estat ben atents, ja que gràcies a les seves explicacions hem pogut conèixer i saber moltes més coses sobre aquests animals que es van extingir fa tant de temps. Hem esbrinat que hi havien dinosaures carnívors, herbívors, dinosaures que tenien el coll llarg, dinosaures que tenien el cap amb forma d'ànec, dinosaures que tenien la cua llarga per poder donar cops als altres animals i defendre's. Hem aprés també que els dinosaures es van extingir perquè van fer explosions els volcans i aquests amb la lava van deixar sota terra als dinosaures i per això es van extingir. 

   També els ha agradat molt veure els diferents dinosaures que ens anava explicant ja que ens ha portat molts ninos que tenien a casa perquè tothom veies  les diferències entre uns dinosaures i uns altres. 


   Com veieu s'ho han passat molt bé i per acomiadar-se de la Yolanda han anat tots junts a donar-li una abraçada ben forta. Moltes gràcies Yolanda per haver compartit aquesta estona amb nosaltres, ja saps que quan vulguis pots tornar a venir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada