dilluns, 30 d’octubre del 2017

Setmana de castanyada a la blava

   Aquest matí després d'esmorzar em estat recordant quins ingredients necessitàvem per fer els panellets i quins d'aquests els podíem obtenir de la cuina de l'escola i quins s'havien de comprar.
Un cop hem tingut clar això, l'encarregat de la classe ha baixat a la cuina i ha demanat els ingredients que ens podien facilitar.  A continuació hem repartit quin ingredient havia de demanar cadascú a la parada del mercat i em sortit cap allà.
   Un cop hem arribat al Mercat de Felip II em recordat quin ingredient havia de demanar cadascú, pràcticament tots se'n recordaven del que havien de demanar. Un a un han anat demanant el seu ingredient i al finalitzar la senyora a obsequiat als nens de l'escola amb un caramel.



   A la tarda hem estat una bona estona preparant la massa del panellets. Hem començat pelant les patates i xafant-les amb una forquilla.











































 
 A continuació hem afegit el sucre i l'ametlla molta a poc a poc perquè quedés bé la massa, un nen anava afegint l'ingredient i l'altre anava barrejant amb la forquilla.


   Seguidament hem rallat la llimona i li hem afegit a la massa que ja teníem feta. A continuació hem separat la massa en tres recipients: en un hem barrejat colacao per fer els panellets de xocolata, en un altre hem barrejat el coco amb la massa per fer els panellets de coco i la massa que ha quedat l'hem reservat per fer els de pinyons, ametlla picada i cireretes.


   Ha estat un dia molt intens i per això demà al matí continuarem amb la nostra elaboració dels panellets, només ens falta fer les boletes, decorar-los i ficar-los al forn. 

Però això ja ho veureu demà!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada