dimecres, 3 de maig del 2017

Sortida a l'Apple

   Aquest matí hem gaudit d'una meravellosa sortida a l'Apple de Passeig de Gràcia, on ens han rebut un grup de nois i noies molt atents. Al arribar ens han regalat una samarreta molt xula i que tots ens hem posat. A continuació hem fet una dinàmica de grup per començar la sessió, era un joc semblant al de "piedra-papel-tijera" que es deia "ós-peix-mosquit". Ens hem engrescat molt.




   A continuació hem pujat a la planta de dalt i ens hem dividit en dos grups. Un grup ha fet el taller d'animació, ens hem posat per parelles i hem compartit una Ipad per treballar en l'aplicació que ens han presentat. En ella  hem buscat per internet una imatge que l'hem desat i utilitzat com a fons de la nostra App. Després quan ja ho teniem, amb el nostre dit dibuixàvem una imatge a sobre del fons. A continuació anàvem repetint el dibuix un altre cop, però cada vegada més capa la dreta. Un cop ho teníem desàvem el projecte i podíem veure l'animació creada en format vídeo.
Cada parella ha pogut fer tres vídeos diferents, més endavant els podrem veure a l'escola ja que ens han dit que ens els passarien.


   El segon grup s'ha ajuntat i ha pogut veure l'app  Flying Ruler, la qual consistis en fer un avió de paper i amb l'Ipad el fotografiaven , a continuació han fet volar l'avió varies vegades. Han mesurat la distància que ha volat l'avió amb l'app.


   Per finalitzar ens hem ajuntat els dos grups i ens han fet un regal molt maco per tots, un diploma per la nostra participació i un pen-drive que el podem portar com una polsera. Els nens i nenes han sortit molt emocionats de tot el que han descobert que es pot fer amb un Ipod. De ben segur que ja us hauran posat al dia ells mateixos.



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada