dimecres, 17 de maig del 2017

Can Cadena

   Ahir vam anar a visitar l'hort de Can Cadena, vam tenir molta sort i vam gaudir d'un dia a l'aire lliure. Quan vam arribar ens va atendre la Marta, la noia que ens va fer la visita, la qual consistia en dues activitats.
  La primera activitat va consistir en buscar entre tot el que tenien plantat els avis a l'hort, diferents verdures i hortalisses les quals podíem veure en unes targetes que ens havia deixat la Marta per veure que estàvem buscant, ja que moltes d'elles encara no tenien o no es veia la verdura o hortalissa. Va ser una activitat divertida i entretinguda ja que alguna estava una mica amagada i no la trobàvem.




   La segona part de l'activitat va ser parlar de les característiques d'aquestes verdures i hortalisses que havíem estat buscant per tot l'hort. A continuació ens va proposar fer un planter d'un enciam, el qual vam realitzar amb molta cura i que ens l'hem emportat a l'escola per veure com va creixent. També vam poder regar una part de l'hort.




   I per finalitzar la visita ens van deixar fer una visita a la granja d'animals on vam poder veure galls, gallines, ànecs, ovelles, cabres i conills. També els hi vam poder donar de menjar. Tots els nens es van posar molt contents de poder estar tant a prop dels animals de granja.


   Quan vam acabar la visita vam dinar al parc que hi ha just davant de Can Cadena on feia força ombra i vam poder dinar una mica a la fresca ja que feia molta calor. Després de dinar ens vam anar a un parc on van estar jugant i corrent fins l'hora de tornar al cole. Vam arribar tots ben contents de tot el que havíem vist i gaudit, però també una mica cansats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada