dijous, 17 de novembre del 2016

Matemàtiques divertides

   Avui la classe blava a l'hora de matemàtiques ens hem dividit en tres grups i hem estat realitzant diferents jocs molt divertits, dels quals a part de jugar i passar-ho bé em practicat una mica de diferents conceptes matemàtics.
   Un primer grup ha jugat al joc de "la cursa dels animals", on cada nen havia de llençar el dau, contar els puntets i fer moure el seu animal pel camí tants quadres com li sortia al dau.


   Un segon grup ha jugat al joc de "la ruleta dels palets", on cada nen havia de llençar la ruleta i segons el que li indicava la fletxa havia d'agafar un pal del pot corresponent i ensenyar-ho. Si havia agafat bé el palet podia llençar el dau, contar el número que li havia sortit i fer avançar el seu personatge pel camí.


    I el tercer grup tenien el joc del "dominó de les operacions", el qual consistia en tenir totes les fitxes del dominó bocaterrosa. Cada nen agafava una i se la posava damunt de la seva fitxa, havia de copiar els puntets a la fitxa per després fer l'operació que l'indicava a la fitxa amb els números que li havien sortit al dominó.


   Com heu vist han pogut jugar una bona estona i han gaudit molt. A tots els hi han agradat molt i per això aviat  farem més jocs. 

Què divertit és aprendre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada