diumenge, 27 de novembre del 2016

Anem a la Biblioteca

Avui 17 de Novembre marxem a la biblioteca Jaume Fuster a la plaça de Lesseps. Estem molt contents perquè farem una activitat molt divertida. Vam anar en autobús fins allà, no estava massa lluny. Una vegada que vam arribar ens va acollir la Judith, la bibliotecaria. 

Vam poder veure la sala infantil i juvenil, era molt amplia i acollidora, hi havien mooolts llibres; al terra hi havia unes senyals amb colors (grup blau, grup verda, grup fúcsia i grup lila), vam fer parelles i vam seure al terra. Havíem de contestar a unes preguntes molt interessants sobre la biblioteca, com per exemple: "a la biblioteca només hi ha llibres?, A la biblioteca et pots divertir?". Una vegada que vam acabar l'activitat, vam trobar els petits fusters amagats entre els llibres de diferents temàtiques (de cuina, esports,...).

La biblioteca és un lloc per poder descobrir noves coses i vam comprovar que així era. Cadascú de nosaltres vam agafar el llibre que vam voler per poder llegir una mica de forma individual. Ens vam relaxar i vam gaudir molt del matí. Al sortir vam veure que la biblioteca també tenia cafeteria!!! woowww!!! però dins no podem menjar.

Segur que tornarem un altre dia! Gràcies bibliotecaria i biblioteca!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada