dimarts, 14 de juny de 2016

Una festa a la cuina.

   Aquest matí hem sortit ben d'hora per anar al Caixa-forum per realitzar l'activitat "Una festa a la cuina". Quan hem arribat ens hem trobat amb el Pep que seria el nostre monitor. Hem anat a una sala on hem deixat motxilles i hem assegut al terra. Un cop allà hem començat l'activitat, la qual consistia en un conte el qual estava acompanyat d'imatges en una pantalla, música d'un reproductor i música creada amb materials de cuina. 
  Per començar a introduir el conte  el Pep ens ha explicat que un noi va anar al rebost de casa seva i al obrir una porta d'un armari  es va trobar un pastis amb les espelmes enceses. A partir d' aquí ha començat la història dels diferents animals que hi havien a la cuina durant la nit,  que tots feien música o cantaven cançons per celebrar l'aniversari d'un d' ells. A cada personatge nou que anàvem introduint en el conte, apreníem a fer música amb una eina de cuina nova, fins que al final del conte un dels sorolls representa que és un despertador i fa que tots els animals que estaven a punt de veure com bufaven l'espelma s'han d'amagar molt ràpid perquè el noi no els vegi. Per això aquest es troba un pastis amb l'espelma encesa dins d'un armari.
  

   Als nens els hi ha encantat el conte i el poder manipular els diferents instruments.
   Al finalitzar hem anat a veure les fonts de Monjuich, estaven molt maques.


   A continuació hem buscat un parc on poder parar a l'ombra i dinar, que ja teníem tots una gana!!!


   I per finalitzar han pogut jugar una bona esta al parc. Mireu, mireu !!!Ja veieu que no parem ni un moment. Demà més i millor !!!
Bona nit i que descanseu molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada