dimarts, 14 de juny de 2016

Sortida al Parc del Diagonal Mar

   Ahir al matí després d'esmorzar i posar-nos crema solar vam sortir cap el Parc de Diagonal Mar. Vam poder gaudir del trajecte en metro i tranvía. Quan vam arribar al parc vam donar un tomb pel llac, mirant com alguns ànecs nedaven i altres encara dormien una mica. Un cop vam arribar als tobogans metàlics gegants van sortir tots corrents a llençar-se per ells. Van estar molta estona jugant sense parar de ben segur que ells mateixos us ho hauran explicat lo bé que s'ho van passar. Van acabar esgotats de tant pujar i baixar.
   Per recuperar forces vam anar a dinar al  Mc.Donald's a dinar, però abans vam pasar pel lavabo que estaven tots com carboners. Allà van gaudir d'un boníssim menú d'una hamburguesa de vedella, una altre de pollastre, patates, beguda i gelat. No van deixar pràcticament res, tenien molta gana.


   Al sortir vam anar una estona a un parc que està davant d'on vam dinar, van gaudir molt jugant ja que hi havia un llit elàstic , un balancí , jocs d'escalada i uns quants jocs d'equilibri. Això sí, feia molta calor i van acabar xops.Quin dia més divertit!!!!!
I avui més , que bé !!!!

1 comentari:

  1. PRIMER DIA... QUINES FOTOS MES CHULES, I QUE BE QUE HO VAU PASSAR. QUIN FINAL DE CURS ..... CINC DIES I QUATRE SORTIDES.. A DISFRUTAR

    ResponElimina